Wat doet onze monteur?

Voor onze monteur begint de dag vroeg! Hij gaat goed voorbereid op pad. Bij geen klant is de installatie van een keuken namelijk hetzelfde. Of hij nu alleen de keuken plaatst of ook nog loodgieterswerk, tegelwerk en/of kleine elektrawerkzaamheden verricht; alles wat onze monteur doet, doet hij zelfstandig en secuur.

Het plaatsen van een nieuwe keuken is geen eenvoudig klusje! Keukens bestaan uit veel losse onderdelen. Alle kasten, laden en apparatuur worden heel nauwkeurig gemonteerd zodat er geen scheve naden ontstaan. Alles moet perfect op elkaar aansluiten! Niet voor niets is de waterpas de grootste vriend van iedere keukenmonteur.

​Maar het werk houdt niet op bij het plaatsen van de kasten. Een andere taak van onze keukenmonteur is het installeren van alle door jou uitgekozen keukenapparatuur. Welk inbouwapparaat je ook gekozen hebt, onze monteur zorgt dat het perfect past en goed aangesloten wordt. Zelfs het klokje van je magnetron of oven stelt hij op de juiste tijd in. Nog even checken of alles werkt en jij helemaal tevreden bent en dan pas gaat onze monteur naar huis.

Bij grotere keukens of projecten waar we bijvoorbeeld ook (vloer- en/of wand)tegels voor je verzorgen, kan het zijn dat je onze monteur meerdere dagen over de vloer hebt. Soms samen met een collega of iemand die zich speciaal bezighoudt met het tegelwerk. Maar ook dan geldt: we leveren de keuken pas op, wanneer je helemaal tevreden bent.

Delen: