Achter de schermen: je keuken in bestelling

Je hebt je keuken uitgezocht! Gefeliciteerd! Nu volgt er een tijd waarin je moet wachten op wat er komen gaat. Voor ons betekent het echter niet dat we kunnen stilzitten. Om te zorgen dat jouw keuken straks in één keer goed geleverd en gemonteerd kan worden, moeten we de bestelling van alle elementen nauwkeurig in orde maken.

Onze binnendienst doet dat met plezier. Zorgvuldig wordt het ontwerp nogmaals nagelopen, worden alle onderdelen gecontroleerd en besteld en checken we of alles op voorraad is. Ook nadat de bestelling naar de fabrikant is en we de apparatuur voor je in bestelling hebben genomen, houden we een vinger aan de pols. Lopen de bestellingen nog volgens planning? We realiseren ons als geen ander dat je niet kunt wachten tot je lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Daarom volgen we ook het proces achter de schermen nauwkeurig.

Natuurlijk kan het een keertje voorkomen dat een onderdeel tijdelijk niet leverbaar is of dat er toch iets niet helemaal conform de bestelling of afspraak geleverd is. Apparatuur die uit het buitenland moet komen, kan weleens voor vertraging zorgen. We overleggen en bespreken dit natuurlijk altijd met je en zoeken dan naar de beste oplossing. Die kan liggen in een leen-apparaat of -wanneer het er naar uitziet dat een apparaat helemaal niet meer geleverd kan worden- een vergelijkbaar alternatief. Gelukkig komt dit bijna niet voor, maar het is geruststellend te weten dat we betrokken zijn bij iedere fase van de totstandkoming van je keuken; van de showroom tot en met de montage!

Delen: